L’Epicerie, pop-up bar dizajniran prema tradicionalnim noćnim tržnicama, otvoren je 7.Rujna kasno večer kao novo mjesto za izlazak u Le Chacha-i.
Ideja i dizajn bara barmena Abderrahim “Abdou” El Asfar, L’Epicerie pobijedila je na Ballantine’s-ovom natjecanju Bar Project gdje je glavni cilj bilo pronaći novi, unikatni koncept bara. Asfar je pobijedio s preko 50% glasova ranije ove godine, iako je podneseno preko 100 prijava putem Facebooka od raznih potrošača ali i poduzetnika koji su imali velike vizije o svom baru iz snova.
Asfarov koncept bara baziran je na mogućnosti da gosti dođu i pregledavaju police kako bi izabrali točno one sastojke koji će barmen mješati u njihov koktel.
Peter Moore, globalni brand direktor za Ballantine’s je rekao: “Projekt je bio tako dobro prihvaćen da ćemo ga ponovo održati u Francuskoj iduće godine, kao i na nekolicini velikih tržišta koje smo uplanirali za najtecanje.”
“Ovo znači da će više poduzetnika diljem svijeta imati šansu da prenesu svoj koncept idealnog bara iz snova u realnost.”
L’Epicerie će biti postavljen u La Chacha-i narednih 6 tjedana od utorka do nedjelje. Ako netko bude u prolazu, cijenili bi report, jer ovo je stvarno jako kreativan koncept, ali i zahtjevan. Iskreno nas zanima kako funkcionira.
Asfaru svakako želimo svu sreću narednih 6 tjedana i da bude u mogućnosti i nastaviti projekt samostalno kasnije! 🙂
Izvor info: thespiritsbusiness.com
Besplatna članarina do 31.12.2020. za privatne korisnike!
Free membership until 31st December 2020 for private users!