Cocktail catering

Poštovani ljubitelji koktela,

Udruga konobara i barmena Hrvatske Vam stoji na raspolaganju za preporuku najboljih tvrtki koji koriste naše stručne barmene, a najbliži su vašem gradu. Vjerujemo da svoj događaj želite pamtiti po stručnim barmenima, ali i odličnim koktelima. Dugotrajna suradnja naših barmena s Cocktail catering by Scorpio na brojnim manifestacijama dokaz su kvalitete i uspješnosti. Pošaljite svoj upit na adresu: [email protected] ili posjetite službene web stranice Cocktail catering by Scorpio za više informacija.


Zbog specifičnosti suradnje s mnogobrojnim ugostiteljskim objektima i drugim uslužnim tvrtkama bez kojih se ne bi mogli istaći na tržištu, u mogućnosti smo Vam ponuditi uz ‘cocktail catering’ i veliki broj raznovrsnih usluga, tako da Vaša svečanost bude bezbrižna, a naša suradnja dugoročna. Posebno bismo željeli istaknuti sposobnost organiziranja nezaboravnih zabava za goste koji posjećuju našu državu s morske strane i žele se zadržati na svojim plutajućim ljubimcima.

Jedan od direktora firmi usavršenih u izradi koktela

Uz impresivno iskustvo naših barmena, kao i tvrtki koje oni vode ili rade za njih mogu Vam pomoći u organizaciji banketa, seminara, promocija, vrtnih zabava, djevojačkih i momačkih večeri, bendovi za svirku uživo, razne godišnjice poslovne sastanke, uredske zabave, doček svatova, vjenčanja, rođendane...

Prihvaćanje koktela kao dobrog načina prezentiranja novih proizvoda, pressica, svečanosti, raznih evenata dokazuju naši dosadašnji sponzori i suradnici za koje smo radili. Neki od njih su: