sljedeći termini
21.12.2023.
hobby barmen

160.00 €

(PDV uključen)

Članarine koje su izdane prema fizičkim osobama su oslobođene plaćanja PDV-a temeljem čl. 39. I. Zakona o PDV-u.

Brz, lagan i povoljan seminar oduševit će sve polaznike, potaknuti im maštu i unijeti kreativnost i inovativnost u njihove živote. Nikada više nećete gledati, a ni poslužiti pića na isti način. Udruga konobara i barmena Hrvatske vam donosi idealnu priliku za sve Vas koji želite svladati osnove izrade koktela kako bi impresionirali prijatelje na druženjima. Jednodnevni seminar Hobby barmen Vam omogućuje upravo to, mali paket znanja o koktelima i njihovoj izradi.

Osim što je Hobby barmen seminar idealan za one koji žele svladati samo osnove izrade koktela, on je također izvrstan za one koji se dvoume o ulasku u svijet barmena. Ovo je za njih idealna prilika da se upoznaju s načinom rada naših trenera i škole barmena. Ako upišete tečaj Hobby barmena te vam se toliko svidi da poželite upisati i Školu barmena u organizaciji naše Udruge, mi ćemo vam od cijene Škole barmena odbiti vrijednost seminara Hobby barmen.Hobby barmen je idealan i kao kreativan poklon nekome za koga mislite da ga se više ne može iznenaditi. Zašto nekome ne priuštiti idealan poklon kao što je znanje o baznim koktel pićima i priprema koktela?

Tamo će vas dočekati naš trener koji je član tima naših mentora zaslužnih za obrazovanje izrazito kvalitetnih barmena diljem Hrvatske. Svi članovi tima barmen.hr kontinuirano ulažu u svoje znanje kako bi najnovije trendove prenijeli upravo Vama.

Mjesto održavanja?


U centru Rijeke u prostorima Udruge, Ciottina ulica 19/1.

Trajanje?


1 dan po 5 sati. Zadržavamo pravo otkaza ili izmjene termina održavanja ako nije prijavljen dovoljan broj zainteresiranih osoba.

Cijena?


Cijena edukacije je 160.00 € (PDV uključen). Za rezervaciju mjesta je potrebno uplatiti puni iznos seminara.

Načini plaćanja

 • Gotovinom
  Gotovinu donijeti u naš ured, Eugena Kovačića 2, Rijeka,
  prizemlje TC Andrea
  .
 • Općom uplatnicom
  Općom uplatnicom u banci ili pošti (psssst… za manju proviziju plati u Erste banci, tamo se nalazi naš račun).
 • Putem internet bankarstva
 • Plaćanje na rate nažalost nije moguće.
sljedeći termini
21.12.2023.
hobby barmen

160.00 €

(PDV uključen)

Članarine koje su izdane prema fizičkim osobama su oslobođene plaćanja PDV-a temeljem čl. 39. I. Zakona o PDV-u.

Prijava

Po primitku uplate na mail ćete zaprimiti potvrdu primitka prijave i uplate, nakon čega vam je mjesto na seminaru osigurano.

Ukoliko tečaj poklanjate kao poklon nakon izvršene prijave na ime osobe kojoj tečaj poklanjate kontaktirati ćemo Vas kako bi preuzeli poklon bon.

Povrat u slučaju nedolaska na edukaciju

100% povrat za rezervacije otkazane min. 60 dana prije početka edukacije
50% povrat za otkazivanja unutar 30-60 dana
25% povrat za otkazivanja unutar 15-30 dana
0% unutar 2 tjedna do početka edukacije