Na današnjem otvorenju Bar Convent Berlina 2019, predstavili su se brojni noviteti. Ove godine se na sajmu pojavljuje više od 1.200 brendova, od kojih je čak 117 različitih vrsta ginova i 90 vrsta ruma. 

Jutarnje kratko predstavljanje BCB 2019 predvodili su direktorica BCB-a Petra Lassahn i Angus Winchester, voditelj edukacija na sajmu. Tema Bar Convent Berlina je ove godine RUM.

Na samom otvorenju, uvod je održao Ian Burrell – globalni brend ambasador za rum, o kojem ćete imati priliku pročitati više u ekskluzivnom intervjuu. Ian će svaki dan predstavljati program i rumove koji su prisutni na ovogodišnjem sajmu. 

Bar Convent Berlin

Izlagača ove godine ima 446, a očekuje se 14 000 posjetitelja. Puno se govorilo o trendovima za 2020. godinu, primjerice o papirnatim slamkama i brojnim proizvodima s biorazgradivom ambalažom. 

Ono što je još na otvaranju ekskluzivno otkriveno, je i vijest da se iduće godine BCB seli na veću poziciju – Berlin ExpoCenter City (kompanije Messe Berlin), gdje će moći biti prisutno 500 izlagača i do 18 tisuća posjetitelja. S obzirom na rast sajma iz godine u godinu, svi su i očekivali ovakvu promjenu.

Svakog dana očekuju nas zanimljive prezentacije, edukacije i predavanja koje možete pratiti na: www.barconvent.com/en/, a dio svega toga ćemo prenijeti i ovdje, na našim stranicama Barmen.hr

Pratite nas i dalje!