Najveći festival hotelijera, HOW Festival, oduševio još jednom

I tako je prošao još jedan HOW Festival. Nadamo se da ste i Vi imali šansu posjetiti ga. No, ako niste, ne brinite! Podijelit ćemo s Vama sve naše doživljaje!!

Od 16. – 18.10. ove godine mogli ste posjetiti festival na lokaciji Valamar Isabella Island Resortu.  20 organiziranih panela sa 50 panelista intrigirali su goste sva tri dana.

HOW Festival 2019

Paneli su pokrivali teme od svjetskih trendova u hotelskim operacijama i uslužnim sektorima do ljudskih potencijala.

Među istaknutim gostima moramo spomenuti:

Marka Lukičića, člana uprave Jadranka d.d i suosnivača Acquianta
Dalibora Šumigu, direktora Promosapiensa
Adrianu Dokmanović ,direktoricu domaćinstva u Saint Tenu
Peter Palicza, generalnog direktora u KviHotelu

Moglo se vidjeti koliko je truda i rada uloženo da se ovogodišnji festival podigne na novu razinu. Naime ovo je treća kontinuirana godina da se HOW Festival organizira u Poreču te je okupio više od 570 sudionika!

HOW Festival 2019

Teme koje smo imati prilike čuti su, među ostalima: općeniti globalni trendovi u hotelskim operacijama, digitalizacija industrije, profitabilnost operacija i kako spašavati planet, a istovremeno dati dodanu vrijednost gostu.

Ne smijemo zaboraviti spomenuti da je svaki coffee break bio organiziran i povezan sa sponzorima te da smo bili u mogućnosti sami isprobati raditi palačinke, cijeđene sokove i ostalo. Ponuđena hrana je bila i više nego odlična! 

HOW Festival

Ako mislite da se sve na ovom Festivalu svelo samo i isključivo na posao… varate se.

Naši organizatori su se potrudili da sudionici uživaju koliko i rade te su organizirali team building radionice i naravno after party na kraju svakog dana. ✨

HOW Festival

Svi sudionici se slažu kako je upravo HOW Festival vodeće mjesto okupljanja hotelijera srednjeg menadžmenta te jedinstvena prilika za raspravu o konkretnim elementima uspješnog poslovanja hotelske industrije.

Žao nam je ako niste imali mogućnost posjetiti ovu manifestaciju ove godine, no uvijek postoji sljedeća. Onima koji su uspjeli doći, nadamo se da ste zadovoljni kao i mi i da jedva čekate vidjeti kako će sve izgledati dogodine.