Convent Bar Berlin

20/12/2022

Osnivač profila Cocktails For You – “Ako želite biti uspješni, potrebno je okružiti se pozitivnim ljudima.”

Tijekom ovogodišnjeg Bar Convent Berlin, naš voditelj škole Filip Sarilar razgovarao je s barmenom i osnivačem instagram profila Cocktails for you. Njegovo ime je Eddie Rudzinskas, a on je osoba koja podupire sve barmene i dijeli barske novosti putem instagram […]
14/10/2022

Završio je još jedan Bar Convent Berlin

Od 10. do 12. listopada svijet barova i ugostiteljstva ponovno je okupio sudionike sa svjetske scene. Glavni grad Njemačke ponovno je postao prijestolnica stvaranja pozitivnog iskustva i stvaranja novih suradnji.  Na događaju se moglo pronaći preko 500 izlagača i veliki […]
01/06/2022

Pročitajte BRZIH 10 s osnivačem jednog od najboljih irskih viskija

Ovog tjedna u rubrici BRZIH 10 donosimo razgovor s Alexom Conynghamom, osnivačem Slanea, jednog od najpopularnijih brendova u kategoriji irskog viskija. Slane je dobio priznanja kritike zbog svog glatkog, dobro izbalansiranog profila okusa, a s njim smo pričali na BCB […]
04/05/2022

Stillabunt Magic Velvet je najbolji barski izum 2021. Pročitajte intervju s projektnim menadžerom

Rubriku Brzih 10 nastavljamo s našim novim sugovornikom – Giacomom Baruccom. On je projektni menadžer Stillabunt brenda poznatog proizvođača Orsa Drinks. Brend je stvoren s idejom uštede vremena i novca, a s istovremenom mogućnošću poboljšanja kvalitete koktela. Njihov najpoznatiji proizvod, […]
27/04/2022

Znate li što je Calvados? Pričali smo s najvećim proizvođačem iz Francuske

Tijekom BCB sajma u Berlinu imali smo priliku razgovarati s Guillaumom Drouinom, vlasnikom Calvados Christian Drouin destilerije u Francuskoj. Donosimo vam priču čovjeka koji je odlučio uklopiti svoje znanje, tradiciju i kvalitetu sa suvremenim svijetom kako bi promijenio pogled na […]
22/04/2022

Evo kako ćete gostu pružiti savršeno koktel iskustvo u četiri dimenzije

Okus, miris, dodir, zvuk i vid ključni su za stvaranje doživljaja koktela, kao i osvjetljenje, zvuk, temperatura, tekstura i osjećaj staklenog posuđa, piše Diageo Bar Academy. Terry Cashman iz Nine Lives ima nekoliko savjeta i trikova za kreiranje posluživanja koja […]