• +385 51 320 633
  • [email protected]
  • English
  • Prijava / Registracija
Logo-bijeli-HR-300Logo-bijeli-HR-300stickyLogo-bijeli-HR-300Logo-bijeli-HR-300
  • Naslovna
  • Vijesti
  • O nama
    • Barmen.hr
    • Osnovni podaci
    • Naši predavači
    • Iskustva polaznika
    • Sponzori
  • Članstvo
    • Privatni članovi
    • Pravni članovi
    • Zaposlenje
  • Edukacija
    • Škola barmena
    • Škola za bariste
    • Latte Art
    • Pivski znalac
    • Škola za Flair
    • Hobby barmen
    • Jednodnevni seminari
    • Masterclass
    • In-House treninzi
  • Multimedija
    • Behind the Šank
    • Facebook Foto
    • Foto
    • Video
  • Cocktail catering
  • Kontakt
  • English
  • Prijava / Registracija
    • Prijava / Registracija
0

Pismo naše baristice

12/05/2017
Istaknute vijesti, Rad udruge, Škole
baristi, kava, latte art, pismo, škola za bariste

Iako je samo pismo napisano 27.4.2017., mi ga prenosimo u cijelosti jer ovakve reakcije i riječi su ono što nas kao udrugu i trenere gura naprijed.

“Danas je bio posljednji ispit za bariste, pa želim s vama podijeliti par riječi o tome…. Na početku ću se zahvaliti svom šefu i timu iz caffe bara “Mačak” koji su me podržali da budem vaš učenik. I odradili poneku duplu smjenu dok nisam položila 🙂

Želim vam reći da mi je bila velika čast i zadovoljstvo upoznati Sergeja Dedića, predavača, znalca i divnog čovjeka. Tko s njim uđe u svijet kave i mlijeka neće pogriješiti. Naučila sam puno toga, a posebno mi je drago što sam dobila priliku pridružiti se timu na ispitima koji su uslijedili nakon što sam završila tečaj. Tako svaki put naučim još više, a i upoznati ljude koji dijele zajedničke interese je uvijek prekrasno iskustvo.

Nadam se da nas očekuju brojna druženja i ispijene kave i rasprave o baristima i tehnikama u vašoj malenoj učionici prepunoj ljubavi. Svima koje zanima kava toplo preporučujem da upišu tečaj jer je to jedno posebno iskustvo.”

Hvala ti Tea na ovim prekrasnim riječima 🙂

 

Istaknute vijesti, Rad udruge, Škole
baristi, kava, latte art, pismo, škola za bariste
Podijeli

Povezane objave

13/09/2024

Otvoreni novi datumi za edukacije: Škola barmena i Latte Art tečaj


Pročitaj više
10/11/2023

Završila je trodnevna edukacija Valamarovih zaposlenika


Pročitaj više
12/10/2023

Otvorene prijave za čak 5 radionica


Pročitaj više

Najnovije

  • Još jedan Wincentive Weekend – edukacija za Valamar barmene počinje 10. studenoga!
    05/11/2025
  • Bar Leone iz Hong Konga proglašen najboljim barom na svijetu za 2025. godinu
    10/10/2025
  • Najveći festival gina u regiji – Rovinj uskoro u znaku panela, predavanja i vrhunskih okusa!
    07/10/2025
  • Bar Convent Berlin 2025 donosi nove trendove i inspiraciju za globalnu barsku scenu
    02/10/2025
  • Novi niz zlatnih medalja za konjake ABK6 i Grands Domaines!
    02/10/2025
Facebook Barmen.hr
Barmen.hr
Instagram @barmenhr
Newsletter

Pretplatite se na naš
newsletter


Barmen.hr

Slobodno nas možete kontaktirati svaki radni dan 8:00 - 16:00 h

E-mail: [email protected]

Telefon: 051 320 633

OIB: 92875884723

  • O nama
  • Naši predavači
  • Privatni članovi
  • Pravni članovi
  • Zaposlenje
  • Cocktail catering
  • Sponzori
  • Škola barmena
  • Škola za bariste
  • Latte Art
  • Pivski znalac
  • Škola za Flair
  • Hobby barmen
  • Seminari


+385 51 320 633

[email protected]

Adresa ureda

Eugena Kovačića 2, 51000 Rijeka

Adresa održavanja edukacija

Ciottina 19/1, 51000 Rijeka

Adresa za treninge flaira

Zanonova 1, 51000 Rijeka

  • Uvjeti korištenja
  • Pravilnik o privatnosti
  • Zaštita privatnosti osobnih podataka
  • Načini plaćanja
  • Reklamacije i povrat
Barmen.hr © 2025 | Sva prava pridržana | Izrada web stranice: Intraweb d.o.o.

Postani član udruge
za 0 kn!


Besplatna članarina do 31.12.2020. za privatne korisnike!


Saznajte više


Become a member of the Association
for 0 kn!


Free membership until 31st December 2020 for private users!


Read more

Barmen.hr koristi kolačiće kako bi Vam bilo osigurano najbolje moguće iskustvo pretraživanja naših web stranica. Pretraživanjem stranica pristajete na naše korištenje kolačića.