Bili smo na sajmu Promohotel u Poreču i imali prilike sudjelovati i upoznati sve željne sa radom i djelovanjem Udruge konobara i barmena Hrvatske. Predstavili smo Školu barmena čiji zadnji termin prije sezone započinje 13.04.2015.

Imali smo priliku pričati i o edukacijama za Bariste ali i In house trennzima koje provodimo u Hotelskim kućama i ostalim ugostiteljskim objektima.

Na sajmu smo pokazali da nam je cilj konstanti napredak i modernizacija ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj te praćenje novih trendova kako bi konstantno konkurirali najrazvijenijim turističkim odredištima svijeta.

Donosimo vam i par sličica da vidite kako nam je bilo. Na sljedećem linku možete poslušati i opsežan intervju našeg Siniše Novkovića. https://www.mixcloud.com/RadioLabin/promohotel-2015/

 

 

Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva. Cilj održavanja sajma je približavanje našim sugrađanima svjetske trendove u ugostiteljstvu i turizmu te tako doprinijeti promociji i razvoju grada, i šire okolice. Svi zainteresirani imati će priliku upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge kojima mogu poboljšati svoje poslovanje.

Program izlaganja sastojao se od: hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i inventara, prehrane i slastica, aparati za pripremu toplih napitaka, rashladnih uređaja, prehrane, vitrina za sladoled i kolače, alkoholna pića kao i craft piva , papirnata galanterija i dekoraterski programi, grijanje i obnovljivi izvori energije, tekstilne industrije, proizvodnja kreveta i madraca, wellnes program, profesionalna oprema za čišćenje, oprema za eksterijere i interijere, podne obloge i alu stolarija, namještaj na bazi drva – kao osnovne sirovine, računalno programiranje, poslovno savjetovanje i edukacija i dr.