Bistro Mario – otvorenje

U ovaj četvrtak je bilo stvarno ugodno papati na otvorenju novog Bistroa Mario u vlasništvu tvrke Velden.
Kada nas je Denis zvao da upotpunimo otvorenje sa koktelima, kako bi on rekao – čisto da se ponudi nešto novo!, nismo niti mogli zamisliti kako je on to zamislio jer po njegovoj priči što će se sve događati te večeri skoro pa smo se osjećali kao da radimo na otvorenju Sheratona.
U svim tim pripremama mu je uvelike pomogla Danijela sa kojom zajednički tvori voditeljski duo lokala. Uz ženski ukus uređenja lokala ispalo je stvarno nešto novo u Opatiji.
Profesionalnost se vidjela na samom početku. Kuhari su radili pun gas i nisu dopustili da nečega prifali, a sa svakim novim izlaskom pladnjeva iznenađivali su sve prisutne. Od gostiju, koji su svaki na svoj način pridonijeli da uveličaju otvorenje. Na takvom jednom kulinarskom iznenađenju gosti su ispirali grlo koktelima, finim vinima, raznim rakijicama koje su isto tako preporuka za probati jer ima dosta noviteta.
Od prsutnih ćemo uz sve prijatelje, poslovne suradnike i razne goste Denisa i Danijele izvojiti gradonačelnika Opatije gospodina Amira Muzura koji je iznenadio sa prihvaćanjem koktela opatijski plave boje.
Bistro će ujutro nuditi kavice i sitne zalogajčiće kao sendviče i pizze cut, a popodne mijenja ruho i nudi stvari koje se rijetko mogu probati po našoj regiji. Razni domaći fuži sa pravim ribanim tartufima, pršuti iz više krajeva Hrvatske, razni specijaliteti kuće, a najveća je posebnost što nema posebne pripreme i kuhanja jer se sve sprema onog trenutka kada Vi dođete i naručite. Slike možete pogledati u galeriji.
Puno sreće u radu i naravno vidimo se na finoj papici u Bistrou Mario.