Horoskopski kokteli

Ovan

Poznati su da vole skupocjene stvari tako da ni koktel nije iznimka. Sve dok ima u sebi skupo vino ili pjenušac, ili još bolje, šampanjac, ovan će biti sretan. Želiš uveseliti ovna? Probaj ovako: Breskvu izblendaj s ledom, stavi u čašu, nadotoči šampanjac i nazdravi.

Bik

Hedonisti i gurmani, ako nešto vole, to je puni okus i zato je za njih idealno da im pripremite koktel od svježe narezanih jagoda sa šećerom koje ćete preliti hladnim slatkastim vinom. Dooobro rashladite prije posluživanja.

Blizanci

Blizanci su estetski tipovi tako da možda čak i nije važan okus nego kako će koktel izgledati. Ako ih zaista želite zadiviti treba vam koktel od svježeg voća, s ledenim čajem i pivom.

Rak

Oni pate na fine mirise tako da je idealan recept za njih vodka + liker od mentola + sok od limuna + mineralna i naravno, led. Ovaj miris će ih oduševiti a ni okus neće razočarati 😉

Lav

Lav ko lav, što glamuroznije to bolje. Samo nek je skupo, u trendu i na Instagramu i prvi su koji će to imati. Koktel? Samo pogledajte što piju zvijezde i kopirajte. Trenutno vjerojatno briju na Craft koktele.

Djevica

Izbirljiva stvorenja koja je baš teško zadovoljiti, ali nemojte odustati. Imamo idealnu kombinaciju koja će zadovoljiti čak i njihove kriterije. Doza ruma, mineralne i svježe ocijeđeni sok od naranče. Jednostavno, fino i idealno za ove fantaziste.

Vaga

Samo nek je šareno, bilo koji koktel s puno svježeg voća u raznim bojama oboriti će ih s nogu.

Škorpion

Mistični škorpion – mistični koktel. Ili ga samo treba uvjeriti da je mističan 😉 Za njih su kokteli koji se slažu a ne šejkaju, i što više alkohola, to bolje. Dakle, visoka čaša i redom stavljajte rum, džin, liker od mente, pjenušac. Ne miješajte.

Strijelac

Za njih je kombinacija slojevitosti i boja tako da nećete pogriješiti ako u čašu stavite svježe jagode, kuglicu sladoleda i pjenušac do vrha.

Jarac

S njima je lagano, barem što se pića tiče jer su inače tvrdoglavi za poluditi. S pićima vole eksperimentirati ali umjereno, nešto tradicionalno i jednostavno ali bilo što. Probajte neki gin&tonic ili Moscow mule.

Vodenjak

S pićima vole eksperimentirati tako da to iskoristite da uvježbate svoje umijeće. Napravite im neki koktel koji želite napraviti već duže vrijeme a niste imali kome.

Ribe

Samo nek je voćno i egzotično. Ako stavite neki sastojak i tražite da pogode što je unutra, to će oni biti sretniji. Probajte nešto sa falernum sirupom, to će ih izluditi 😉