Ludih tjedan dana – FESTO Opatija

01/06/2007

Prvo najdublje isprike što niste bili informirani o trenutnim događanjima u svijetu koktela, ali nitko od nas nije niti dolazio u ured tjedan dana.
Prošli tjedan je u Opatiji bio skup marketinških kuća iz Hrvatske koji se nalaze na manifestaciji po imenu Festo. Održala se u hotelu 4 opatijska cvijeta, a ovo nebi pisali da nismo imali prste u tome. Naime, najznačajnije obilježje događanja je bio Crveni čekić. U organizaciji Županijske radio mreže R1 smo bili prisutni sa koktelom žarko crvene boje koja je simbolizirala boju čekića i radio mreže i koktelom ljubičastog preljeva zbog oznaka Primorskog radia sa naglaskom na cvijetne mirise i dekoracijom od ruže. Sve je bilo u svrhu osvježavanja prisutnih izlagača, gostiju i uglednika. Naravno zbog vrlo važnog animacijskog dijela pozvani smo bili mi kao najstručnija organizacija za koktele u Hrvatskoj (ali i šire:)!
Zbog velikog obujma koktela radilo je troje barmena – Martina, Ranko i Zoki i naravno bez lažne skromnosti svi su bili zadovoljni – pitajte Tomislava sa HRT-a. 🙂
U nadi i iščekivanju slika sa manifestacije držimo Vas na čekanju da vizualno potvrdimo našu stručnost.