Promohotel Proljeće 2008. -Poreč

Ove godine Poreč, odnosno dvorana Intersport centar u Zelenoj Laguni od 27.02.-01.03. bit će domaćin Promohotela. Promohotel Proljeće 2008 je 23. međunarodni sajam prehrae, pića i opreme za turizam. Ugostit će više od 150 izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja koji će predstaviti bogatu ponudu.
U sklopu Promohotela održati će se brojna stručna događanja uz sudjelovanje kompetentnih predavača čiji je cilj edukacija menadžera, vlasnika i direktora turisičkih i ugostiteljskih objekata vezanim za turizam. Sva su događanja otvorenog tipa, pa svi zainteresirani mogu u njima aktivno sudjelovati i to potpuno besplatno.

Jedan od predavača će biti predsjednik naše Udruge Lukić Zoran koji će održati predavanja i prezentirati Udrugu konobara i barmena Hrvatske. Predavanje je u svrhu promoviranja Udruge ,govoriti će se o važnosti edukacije konobara i barmena i o podizanju kvalitete ugostiteljstva u Hrvatskoj. Također, članovi Udruge će pripremiti neke koktele koji će biti slobodni za degustaciju. Radujemo se vašem posjetu!