Havana club Grand Prix Crikvenica 07

Evo i novosti iz svijeta showa i natjecanja.
U srijedu 30.05.2007. se održalo takmičenje barmena u Restaurant & baru Sabbia. Prisustvovalo je 11 barmena iz cijele Hrvatske. Okupljanje je bilo dosta rano tako da su svi natjecatelji mogli prošetati Crikvenicom, opustiti se, pripremiti za početak natjecanja. Početak je bio u 21.00 sat i završilo je nešto prije 00.00.
Show svakog barmena je trajao 6 minuta i morao je pokazati što više svog umijeća i kreativnosti u radu za šankom. Pošto je glavni sponzor bila Rum Havana club dosta se bodova dobivalo u radu sa navedenim brandom, samo kretanje u šanku i korištenje novih barskih trikova, animacija publike, glatkoća trikova – a minus bodovi su se dijelili za padanje, razbijanje, prolijevanje pića…
Od stručnog sudačkog žirija su bili Marin Nekić iz Hemingway bara i Zoran Lukić iz naše Udruge, a od nestručnog žirija su bili Vlado Šola, Hrvoje Smiljanec iz Pernod Ricard grupacije, Izabela kao predstavnica bara, direktorica turističke zajednice Grada Crikvenice gđa. Jelenović, direktorica hotela Therapia gđica Dračić.
Navesti ćemo samo prva tri osvojena mjesta jer su ona financijski nagrađena sa 400€, 200€ i 100€.
Prvi Mario Majcen iz Umaga, Cocktail bar Daylight
Drugi Saša Lovrenšćak, restaurant & bar Sabbia
Treći Elvis Kendić, Hemingway bar.

Svim sudionicima iskrene čestitke i vidimo se na sljedećim takmičenjima.