Znate li što barmeni rade kad se vrate sa sezone? 

Dokazuju da su bolji od drugih barmena.

Ne, ne govorimo o ispraznim govorima i tračevima. Barmeni se natječu.

Prvo u nizu natjecanja barmena na koje se možete prijaviti je – After Dinner Cocktail natjecanje na Malom Lošinju.

Evo nekoliko osnovnih informacija:

  • Kad: od 22.10. do 24.10.2018.
  • Tko organizira: Hrvatska sekcija barmena u kombinaciji s Hrvatskim klubom sommeliera
  • Gdje: Hotel Bellevue, Mali Lošinj

Ovo natjecanje prvo je koje će ujediniti one koji vole koktele i one koji vole vina. Ali budimo realni, i jedni i drugi uživaju u jednom i drugom i ovo natjecanje odlučilo je objediniti ove dvije struke. Ako nekome slučajno nije jasno, radi se o barmenima i sommelierima.

Osim što ćete imati priliku razmijeniti iskustva s kolegama barmenima i sommelierima, ovo je možda idealna prilika da vidite koliko ste napredovali. Natjecanje je otvoreno i za one koji se nisu nikad natjecali. Bez straha, Hrvatska sekcija barmena tu je da vam pomogne da oslobodite svoje talente pred publikom i kolegama, sve što trebate je – PRIJAVITI SE.

Kako?

Zapravo vrlo lako. Sve što trebate je poslati mail na [email protected] , najkasnije do 18.10.2018. godine. Slobodno nam se javite da vam pošaljemo prijavne obrasce.

Zašto?

Osim što ćeš razmijeniti iskustva, odmjeriti snage, zabaviti se i sve ostalo što ide ruku pod ruku s natjecanjima barmena, možeš osvojiti i novčanu nagradu:

Prvo mjesto – 1.500,00 kn

Drugo mjesto – 1.000,00 kn

Treće mjesto – 700,00 kn

Tri sasvim dobra razloga da se prijaviš 😉

Osim toga, kao i na natjecanju za Najboljeg hotelskog barmena u organizaciji HSB-a, i ovaj put Scorpio d.o.o. pripremit će za vas poklon pakete.

U svakom slučaju, ovo natjecanje ima i službeni event na Facebooku tako da sve novosti i detalje možeš s nestrpljenjem iščekivati i tamo 🙂

Ne zaboravite, postoji rok za prijave! Vidimo se na Malom Lošinju!