Održan BarExtreme Challenge

Velika završnica u polaganju ispita mladih uspješnih učenika koji su upravo završili školu barmena odigrala se jučer u Puli. Uzbuđenje i oduševljenje tijekom natjecanja osjetilo se kako kod kandidata tako i kod posjetitelja. Kandidati su svojim genijalnim akrobcijama posjetitelje ostavljali bez daha.

Na navedenom natjecanju su  sudjelovali i naši članovi, te svojim veselim karakterom i nevjerovatnim sposobnostima pripreme koktela  pridonijeli su još boljoj atmosferi. Naši veseli kandidati bili su: Ante Matušan, Milan Penić, Gulia Žiković, Dominik Bečvardi i Šime Kereš. Pobjednik natjecanja je neponovljivi Ante Matušan, a nikako ne smijemo zaboraviti i Milana Penića koji je osvojio visoko treće mjesto. Ovim putem želimo čestitati svim natjecateljima, a najveće čestitke pobjednicima.

Savršeno orgnizirano natjecanje i savršen after party zadržao se dugo u noć. Svi Vi koji ste uveličali svojom prisutnošću natjecanje znate o čemu pričamo, a Vi koji ste ga nažalost propustili, obvjestit ćemo Vas o idućem eventu. Pratite nas.

Ako ste sami dobili želju za spravljanje savršenih koktela, želimo Vas još jednom podsjetiti da su  upisi u školu barmena  za termin 24.11.2014. u tijeku. Pridružite nam se i postanite vrhunski barmen.