Održano učeničko natjecanje Generation X 2014.

Imali smo ukupno 17 natjecatelja, 12 iz Barmen.hr-a i petero iz BarExtreme-a i zahvaljujemo se svima na toploj, veseloj i ugodnoj atmosferi između dvaju škola. Ipak kada je svakom natjecatelju došlo vrijeme za njegovih pet minuta, borbenost je nadvladala druženje što je na kraju iz natjecatelja izvuklo njihov max i nama dostavilo nekolicinu vrhunskih junior nastupa.
Program natjecanja bio je podijeljen na working i exhibition flair gdje su natjecatelji kroz 5 minuta showa pokušali izboriti pobjedu. Jedan od osnovnih ciljeva natjecanja bio je poticanje natjecateljskog duha u navedenoj struci te stvaranje većeg kruga konkurencije koja bi poticala na daljnji napredak i usavršavanje naših članova te svih onih koji su povezani s turizmom i ugostiteljstvom općenito.
Na jučerašnjem natjecanju sudjelovalo je 17 barmena iz Rijeke i Pule: Kristina Biondić, Giulia Žiković, Tina Benčić, Ante Matušan, Milan Penić, Šime Kereš, Mario Boban, Branko Zovko, Lovre Kereš, Arijan Mačkić, Josip Lucović, Matko Badurina, Božidar Kovačić, Slavko Bertović, Kristian Bender, Eduard Markaj, i Stjepan Majcan.
Natjecanje je suđeno po pravilima WFA (World Flair Association), za čiju je organizaciju predsjednik Udruge Zoran Lukić, ambasador za Hrvatsku.
Prvo mjesto na natjecanju osvojio je Ante Matušan (Barmen.hr), drugo mjesto Tina Benčić (BarExtreme), treće mjesto Milan Penić (Barmen.hr), a nagradu za najbolji show nedvojbeno je osvojio Lovre Kereš koji nam je i pri preuzimanju nagrade priuštio još jedan show!
Sponzori natjecanja bili su: Brugal, River Pub, Scorpio, Troter, Coca Cola, Fast food Me Gusta.
p.s. Galeriju možete ubrzo pronaći na našoj Facebook stranici!