Učeničko natjecanje barmena “Brugal Junior barmen Cup 2014.” 08.05.2014.

„Brugal Junior barmen Cup“ okuplja natjecatelje, dosadašnje polaznike škole barmena. Natjecanje je organizirano za sve učenike s diplomom završenog tečaja za barmene u Udruzi konobara i barmena Hrvatske.

Program natjecanja podijeljen je na working i exhibition flair gdje će natjecatelji kroz 5 minuta showa pokušati izboriti pobjedu. Jedan od osnovnih ciljeva natjecanja je poticanje natjecateljskog duha u navedenoj struci te stvaranje većeg kruga konkurencije koja bi poticala na daljnji napredak i usavršavanje naših članova te svih onih koji su povezani s turizmom i ugostiteljstvom općenito.

Za ludu zabavu do kasno u noć zadužen je DJ Alex Sabattini. MeGusta studio dodatno će zagrijati atmosferu svojim zumba i bokwa ritmovima, dok će kombinacijom jazza, hip hopa i street stylea, plesni centar K2K, iza čijeg se naziva kriju dvije talentirane Riječanke, zasigurno oduševiti sve prisutne. Plesna skupina Porto Ri će izvedbom svoje koreografije zasigurno plijeniti pažnju. Vatrene riječke mažoretkinje, svoje’ vatreno’ krštenje imale su 2005. godine od kada bilježe brojne uspješne nastupe, a nesumnjivo će i atmosferu na Korzu ispred Malog Cafea dovesti do usijanja.

Pokrovitelji natjecanja: Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica grada Rijeke

Sponzori natjecanja su: Brugal, Mali Cafe, Scorpio d.o.o., Fabbri, Pizzeria Maslina, Troter d.o.o., Bols, Caffe bar-night bar Karolina, Filicori Zecchini, WFA.

Medijski pokrovitelji: Rijeka KLIK, Totalni FM, Party.hr, Extravagant, Teklic.hr, HRB, Barila Gorilla, Kigo.hr, Port.hr, InBar, Idemvan.hr

Pozitivna atosfera, puno smijeha, veselja, plesa, kreativnosti samo su dio onoga što Vas čeka ukoliko 08. svibnja dođete u Mali Cafe i prepustite se ovom jedinstvenom događaju.

Veselimo se Vašem dolasku!