Akcija!! Dodatni (advanced) flair

Sada u sklopu udruge konobara i barmena Hrvatske nudimo svima koji su položili ispit škole barmena da upišu Dodatni (Advanced) Flair tečaj po promotivnoj cijeni od 480 kn + PDV. Ova akcija vrijedi mjesec dana (do kraja 2. mj) samo za barmene koji su školu barmena završili u sklopu Udruge.

Za buduće polaznike škole barmena cijena od 480 kn + PDV će vrijediti u razdoblju od mjesec dana nakon komisijskog ispita.

Dodatni tečaj flaira inače iznosi 280 kn + PDV za pojedinačni trening i 960 kn + PDV za paket od 6 treninga (2 tjedna: 3 x tjedno po 4 školska sata).
Za paket od 6 treninga odobravamo 10% popusta, a dogovori za treninge odvijaju se individualno.

 Polaznici dodatnog (Advanced) Flair tečaja naučiti će:

 1. Ponavljanje osnovnih i učenje novih trikova s bocom i šejkerom

2. Osnovni potezi s tri objekta( 2 šejkera, 1 boca)
3. Osnovni potezi s tri objekta (2 boce ,1 šejker)
4. Osnove žongliranja 3 boce
5. Slaganje i vježbanje nove rutine
6. Vježbanje novog showa,stručno savjetovanje za natjecanja,što suci ocjenjuju, prolazak svake stavke po WFA scoring system-u.

Nakon odrađenih vježbi polaznik Dodatnog flaira polaže ispit pred komisijom koja se sastoji od 2 ispitivača. Ispit je izrada jednog koktela u 3 minute u Working flairu i jedan koktel u 4 minute u Exhibition flairu.
Dodatnom tečaju mogu pristupiti samo polaznici koji su položili ispit u školi barmena u sklopu Udruge (tečaj osnovnog flaira za polaznike škole barmena je apsolutno besplatan) i oni koji su položili osnovni tečaj flaira.

Nakon položenog ispita tečaja Dodatnog (Advanced) flaira dobiva se diploma koja potvrđuje znanje flaira i samim time donosi dodatne bodove u traženju posla na atraktivnim pozicijama.

Za dodatne informacije dostupni smo u uredu radnim danom od 8 – 16  br. tel 051/320-633 ili nas kontaktirajte mailom.