Barmeni na ispitu pred komisijom

28.09.2015. krenuli su u avanturu zvanu Škola barmena, nisu imali pojma o tome što ih čeka. 16 polaznika odlučili su naučiti što je više moguće o koktelima, bznim alkoholnim pićima, menažmentu, kontroli zaliha, flair bartendingu i svemu ostalome s čime bi se mogli susresti u svojoj bliskoj budućnosti.

Od 16 polaznika, njh 10 je uspješno položilo ispit i zaslužilo svoje diplome, nakon živciranja i suza, deranja i smijeha, jučer je jedino što je svima bilo zjedničko ponos.

Uvjereni smo da će svi ostali položiti već a sljedećom školom i do nove godine biti barmeni koji će rasturati 😉

Nadamo se da smo vas naučili puno novih stvari, inspirirali da sami naučite još više, potaknuli da još više zavolite ovaj posao i razvijate se.

Želimo vam svima puno sreće i podsjećamo vas da smo tu za vas, za sva pitanja i nedoumice, za sve što vas zanima a ne znate od kuda krenuti.

 

Podsjećamo svih još jednom da vam je u narednih mjesec dana dodatni flair (6 treninga po 4 školska sata individualno ili sa maksimalno još jednim polaznikom) 50% jeftiniji.

Osim toga, flair prostor možete u dogovoru sa nama koristiti besplatno u narednih mjesec dana, i preporučamo da to iskoristite kako bi rasturili na natjecanju između dvije škole koje planiramo organizirati u 12. mjesecu.

Pozdrav svima od Barmen.hr ekipe.