Najbolje kave dolaze iz naše škole za Bariste

Svi znamo što se događa s našim barmenima i koliko smo ponosni na njih. Jednostavno ne bi bilo fer da isto tako ne pohvalimo i naše bariste.

Kao što znate, tečaj za bariste nam je bio organiziran 26. i 27.10. i ne možemo odoljeti, a da ne podijelimo naš ponos i s vama! Inače primamo po 4 polaznika, no potražnja je bila velika stoga smo ih ukupno primili 5. Svi do jednoga su nas oduševili i naravno, položili ispit s odličnim rezultatima.

Naši diplomirani baristi

Našim novim coffee majstorima želimo sve najbolje i da novo znanje podjele dalje i oduševe ljude koliko su oduševili i nas.

Moramo se najviše zahvaliti našem Sergeju Dediću koji svaku školu daje sve od sebe da nauči naše nove mlade nade kako raditi apsolutno najbolju kavu! 

Ništa od naše škole niti od njihovih uspjeha ne bi bilo moguće da nema našeg najdražeg Dukata. Od samog početka Dukat je bio uz nas i podržavao nas je za svaku organiziranu školu. Naravno i Hausbrandt nas opskrbljuje s najboljom kavom. Uz njihovu pomoć i punu potporu uspijevamo podijeliti svo naše znanje s Vama u nadi da ćete tako i vi dalje. 

Ne morate se bojati da ste nešto propustili jer smo za sve Vas već organizirali novu školu za bariste. 

Novi datumi škole barista su:
– 23. i 24.11.2019.
– 7. i 8.12.2019.

Tako da brzo, brzo skok na prijavnicu i pridružite nam se u pripremama najboljih kavi. Više informacija o tečaju saznajte na stranici – Škola barista.

Isto tako moramo spomenuti i nove datume koje smo organizirali za Latte Art školu:
– 15.12.2019.
– 22.12.2019.
Naravno, ne smijete zaboraviti da za Latte Art morate imati završenu školu za bariste ili imati iznimno iskustvo u izradi kave.

Vidimo se!