Jeste li skužili kako ponekad dok hodate određenim dijelom grada prođete kraj pojedinca kojeg viđate svaki dan u skoro isto vrijeme? Ista stvar vrijedi i kod barova. Uvijek ćete naletiti na nekog specifičnog. Pogotovo u lokalnim barovima gdje svi znaju svakog. Sigurno ćete biti upoznati sa sljedećim individuama.

Lik u odijelu koji ušeta u bar i misli da je Bogom dan, naručuje najskuplju cugu, i jednostavno je predobar za sve što se odvija oko njega.

Osoba koja je nedavno odselila u drugi grad, i posjet rodnom kraju koristi kao priliku da svaka druga izjava bude: ‘ajme, kod nas toga nema’, ‘vidiš, ovdje gdje sam sad to se ne bi dogodilo’ itd itd.

Netko iz srednje tko je bio uspješan u određenom sportu, vjerojatno i dalje nosi hoodicu s imenom kluba čiji je član bio. I imao/la si tu sreću da naletiš na tu osobu kako bi te podsjetila na svoje srednjoškolske uspjehe i odigrane utakmice.

Tip kojem je u srednjoj školi svaka druga bila: pijankaaaa!! Svaki vikend, bez iznimke ti si njega mogao vidjeti u svim lokalnim kafićima. Jer – pijankaaaa!! Stanje se nije promijenilo, srijeda je, ulijećeš u bar i vidiš ga za šankom. On tebe baš i ne.

Tip koji svaki mjesec ima novi auto i svaki mjesec prodaje novi auto jer dane provodi u garaži ‘nabrijavajući’ ga. I zbog promijenjenih felgi ga proda za duplo.

Par koji je na neku foru još uvijek u vezi iako su samo ove godine prekinuli 14 puta.

Par koji bi definitivno trebao prekinuti, ali planiraju svadbu.

Osoba koja žvače duhan.

Čim uđeš u bar, prepadne te gromoglasni smijeh koji dolazi iz ženskog kruga u centru kafića. Ali njih baš i nije briga za druge goste.

Tip koji časti svih u baru iz razloga što je a) dobio novi posao, ili b) pokušava povećati šanse kod 17 različitih cura s kojima se pokušava spetljati.

Cura koja već oko 23 sata počne plakati, a prijateljice ju tješe jer ‘nije on za tebe’ i ‘nije te vrijedan’.

Par koji je prekinuo još prije dvije godine, ali vrlo često se znaju nać za dobra, stara vremena. A tko bi ih krivio – kafić u kojem su započeli prije šest godina, oboje su lagano pijani, napaljeni, i nostalgični. Vidite gdje to vodi?

Vaš bivši, koji se slučajno našao na istom mjestu kao i vi. U jednom dijelu večeri će vam prići i šapnuti na uho: ‘Dobro izgledaš. Idemo se podružiti za dobra stara vremena?’ ili ‘Od tebe nisam bio s nikim. Fališ mi.’ Opet, vidite gdje to vodi?

A mi vas vodimo na posljednje edukacije prije sezone! Petak je i još uvijek imate vremena prijaviti se za posljednju Školu barmena koja kreće ovog ponedjeljka 03.04.2017. Škola za bariste počinje 26.04., a Latte art tečaj održava se 30.04.2017. Sve navedene edukacije su posljednje, i savršena su prilika za pronalazak odličnog posla ove sezone, a i za daljnju budućnost. Stojimo vam na raspolaganju!