• +385 51 320 633
  • [email protected]
  • English
  • Prijava / Registracija
Logo-bijeli-HR-300Logo-bijeli-HR-300stickyLogo-bijeli-HR-300Logo-bijeli-HR-300
  • Naslovna
  • Vijesti
  • O nama
    • Barmen.hr
    • Osnovni podaci
    • Naši predavači
    • Iskustva polaznika
    • Sponzori
  • Članstvo
    • Privatni članovi
    • Pravni članovi
    • Zaposlenje
  • Edukacija
    • Voditelj ugostiteljskih treninga
    • Škola barmena
    • Škola za bariste
    • Latte Art
    • Pivski znalac
    • Škola za Flair
    • Hobby barmen
    • Jednodnevni seminari
    • Masterclass
    • In-House treninzi
  • Multimedija
    • Behind the Šank
    • Facebook Foto
    • Foto
    • Video
  • Cocktail catering
  • Kontakt
  • English
  • Prijava / Registracija
    • Prijava / Registracija
0

Započela škola u Zaboku

24/03/2015
Škole
barmen.hr, barmeni, dobar posao, edukacija, kako pripremiti koktele, kako zaraditi, kokteli, posao, postani barmen, Rijeka, sezona, škola, škola barmena, škola barmena u Rijeci, trajanje škole barmena, vrhunske radne pozicije, zadnji termin škole barmena u rijeci, zaposlenje

Školu barmena u Zaboku upisalo je 6 polaznika koji će već prije ove sezone svladati teoretsko i praktično znanje o zanimanju jednog barmena. U suradnji sa Učilištem Piramida znanja ovih 6 polaznika ima priliku naučiti i dokazati se da su spremni već nadolazeću sezonu dočekati na izvrsnim radnim pozicijama.

Završenom školom barmena dobiva se Internacionalna diploma te ono najvažnije – znanje i kako ga primijeniti. Svaka škola se odvija u malim grupama jer je naglasak na pojedincu te njegovom usavršavanju. Raspolažemo s bazom od skoro 400 različitih pića iz cijeloga svijeta od kojih polaznici na satu pripremaju sve koktele i tako usporedno usvajaju teoriju i praksu. Tijekom škole polaznici uče i vježbaju pripremanje svog budućeg radnog mjesta. U sklopu edukacije uključen je i gratis free style flair bartending za početnike koji usavršava osobu i pruža joj vještine atraktivnog točenja kao i samu animaciju gostiju.

Naša škola barmena ima osnovnu zadaću educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova. Kvalitetan barmen kojeg stvorimo je odraz našeg napornog rada i sposobnosti naših trenera. Time postižemo stvaranje novih kvalitetnih generacija barmena koji čine turističku sliku naše države.

Sadržaj programa:

Evo nekoliko naslova koji su uključeni u edukaciji, ali to je samo mali dio koji nam je kao vodilja tijekom škole ili tečaja barmena. Na svakoj se temi radi aktivno i s puno praktičnih dijelova u kojima učenici izrađuju sve koktele i pripadajuću dekoraciju.

Neke od tema su:

Uvod u nastavnu cjelinu – o koktelu, zakonske norme važne za ugostiteljsku djelatnost, oprema bara, detaljno upoznavanje baznih alkoholnih pića, kava, pivo, vino, menadžment u baru s edukacijom o kontroli zaliha, prodaji i marketingu i dr.

Za svako bazno piće izrađujemo koktele koji su obilježili svaku kategoriju što znači da ćete učiti od klasičnog Martini dry-a, Manhattana, Cosmopolitana do Sex on the beach-a, Mojita, Zombia te mnoge druge. Ukupna baza koktela koji se izrađuju u školi je oko 100-tinjak vrsta te dodatni inovativni kokteli koji obogaćuju  samopouzdanje polaznika i ljubav prema mixologiji. Baza pića kojom raspolažemo dovoljna je za isprobavanje i inovativnost polaznika u slaganju novih barskih mješavina – koktela.

Uz sve navedeno tim trenera polaznike prati od početka škole i priprema ih za working i exibition flair. Nakon prvog dijela gradiva u klasičnom stilu, počinje se sa praksom u šanku i pripremom za posao barmena gdje je najvažnije usvojiti metodologiju rada.

Predznanje nije potrebno jer se uči od samih osnova o koktelu i rada u baru. Svako iskustvo doneseno u školu je dobrodošlo, ali smo isto svjesni kroz dugogodišnje vođenje škole da sva znanja stečena kroz rad nisu uvijek ispravna tako da uvijek krećemo od početaka. Samim time je svima lakše pratiti i usvajati ispravno svaki dio potreban za daljnji razvoj i napredovanje u poslu.

Nakon završene škole i položenog ispita pred komisijom, dobiva se internacionalna diploma priznata u svijetu  (prema iskustvima naših barmena koji rade van granica države). Ponavljanje ispita se ne naplaćuje.

Trajanje:

Škola traje cca 100 radnih sati i ovisi o brzini shvaćanja polaznika. To znači da ako nekim polaznicima ide slabije produžimo edukaciju dok se ne utvrdi gradivo. Početak i završetak škole je u rasponu od mjesec dana kako bismo olakšali polaznicima iz drugih dijelova država da imaju manje troškove smještaja i putovanja. Predavanja se održavaju u terminima u dogovoru s trenutnim polaznicima na uvodnom predavanju.

Završenom školom barmena dobiva se Internacionalna diploma te ono najvažnije – znanje i kako ga primijeniti. Svaka škola se odvija u malim grupama jer je naglasak na pojedincu te njegovom usavršavanju. Raspolažemo s bazom od skoro 400 različitih pića iz cijeloga svijeta od kojih polaznici na satu pripremaju sve koktele i tako usporedno usvajaju teoriju i praksu. Tijekom škole polaznici uče i vježbaju pripremanje svog budućeg radnog mjesta. U sklopu edukacije uključen je i gratis free style flair bartending za početnike koji usavršava osobu i pruža joj vještine atraktivnog točenja kao i samu animaciju gostiju.

Naša škola barmena ima osnovnu zadaću educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova. Kvalitetan barmen kojeg stvorimo je odraz našeg napornog rada i sposobnosti naših trenera. Time postižemo stvaranje novih kvalitetnih generacija barmena koji čine turističku sliku naše države.

 

Zadnji termin škole barmena u Rijeci započinje 13.04.2015.

Prijavite se i već ove sezone se ludo zabavite i još bolje zaradite.
Sadržaj programa:

Evo nekoliko naslova koji su uključeni u edukaciji, ali to je samo mali dio koji nam je kao vodilja tijekom škole ili tečaja barmena. Na svakoj se temi radi aktivno i s puno praktičnih dijelova u kojima učenici izrađuju sve koktele i pripadajuću dekoraciju.

Neke od tema su:

Uvod u nastavnu cjelinu – o koktelu, zakonske norme važne za ugostiteljsku djelatnost, oprema bara, detaljno upoznavanje baznih alkoholnih pića, kava, pivo, vino, menadžment u baru s edukacijom o kontroli zaliha, prodaji i marketingu i dr.

Za svako bazno piće izrađujemo koktele koji su obilježili svaku kategoriju što znači da ćete učiti od klasičnog Martini dry-a, Manhattana, Cosmopolitana do Sex on the beach-a, Mojita, Zombia te mnoge druge. Ukupna baza koktela koji se izrađuju u školi je oko 100-tinjak vrsta te dodatni inovativni kokteli koji obogaćuju samopouzdanje polaznika i ljubav prema mixologiji. Baza pića kojom raspolažemo dovoljna je za isprobavanje i inovativnost polaznika u slaganju novih barskih mješavina – koktela.

Uz sve navedeno tim trenera polaznike prati od početka škole i priprema ih za working i exibition flair. Nakon prvog dijela gradiva u klasičnom stilu, počinje se sa praksom u šanku i pripremom za posao barmena gdje je najvažnije usvojiti metodologiju rada.

Predznanje nije potrebno jer se uči od samih osnova o koktelu i rada u baru. Svako iskustvo doneseno u školu je dobrodošlo, ali smo isto svjesni kroz dugogodišnje vođenje škole da sva znanja stečena kroz rad nisu uvijek ispravna tako da uvijek krećemo od početaka. Samim time je svima lakše pratiti i usvajati ispravno svaki dio potreban za daljnji razvoj i napredovanje u poslu.

Nakon završene škole i položenog ispita pred komisijom, dobiva se internacionalna diploma priznata u svijetu (prema iskustvima naših barmena koji rade van granica države). Ponavljanje ispita se ne naplaćuje.
Trajanje:

Škola traje cca 100 radnih sati i ovisi o brzini shvaćanja polaznika. To znači da ako nekim polaznicima ide slabije produžimo edukaciju dok se ne utvrdi gradivo. Početak i završetak škole je u rasponu od mjesec dana kako bismo olakšali polaznicima iz drugih dijelova država da imaju manje troškove smještaja i putovanja. Predavanja se održavaju u terminima u dogovoru s trenutnim polaznicima na uvodnom predavanju.

Škole
barmen.hr, barmeni, dobar posao, edukacija, kako pripremiti koktele, kako zaraditi, kokteli, posao, postani barmen, Rijeka, sezona, škola, škola barmena, škola barmena u Rijeci, trajanje škole barmena, vrhunske radne pozicije, zadnji termin škole barmena u rijeci, zaposlenje
Podijeli

Povezane objave

07/04/2021

Završen još jedan Latte Art tečaj


Pročitaj više
18/03/2021

Završila prva ovogodišnja škola barmena


Pročitaj više
22/02/2021

Održan prvi ovogodišnji latte art


Pročitaj više

Najnovije

  • 0
    The Macallan predstavlja “Tree of Life” kolekciju: limitirani single maltovi inspirirani umjetnošću i prirodom
    30/04/2025
  • 0
    Zagreb je uživao u svjetskim koktelima – Copy Taste 2025 pružio najbolje od internacionalne barske scene
    22/04/2025
  • 0
    Započele prijave za najveći međunarodni festival gina u Hrvatskoj – GINISTRA 2025.
    16/04/2025
  • 0
    Uoči 31. Vinistre nova pravila na ocjenjivanju vina i jakih alkoholnih pića, nikad veći broj uzoraka
    10/04/2025
  • 0
    Zagreb na dva dana postaje epicentar koktel scene! Copy Taste 2025 u Hrvatsku dovodi najbolje svjetske barove!
    04/04/2025
Facebook Barmen.hr
Barmen.hr
Instagram @barmenhr
Newsletter

Pretplatite se na naš
newsletter


Barmen.hr

Slobodno nas možete kontaktirati svaki radni dan 8:00 - 16:00 h

E-mail: [email protected]

Telefon: 051 320 633

OIB: 92875884723

  • O nama
  • Naši predavači
  • Privatni članovi
  • Pravni članovi
  • Zaposlenje
  • Cocktail catering
  • Sponzori
  • Škola barmena
  • Škola za bariste
  • Latte Art
  • Pivski znalac
  • Škola za Flair
  • Hobby barmen
  • Seminari


+385 51 320 633

[email protected]

Adresa ureda

Eugena Kovačića 2, 51000 Rijeka

Adresa održavanja edukacija

Ciottina 19/1, 51000 Rijeka

Adresa za treninge flaira

Zanonova 1, 51000 Rijeka

  • Uvjeti korištenja
  • Pravilnik o privatnosti
  • Zaštita privatnosti osobnih podataka
  • Načini plaćanja
  • Reklamacije i povrat
Barmen.hr © 2025 | Sva prava pridržana | Izrada web stranice: Intraweb d.o.o.

Postani član udruge
za 0 kn!


Besplatna članarina do 31.12.2020. za privatne korisnike!


Saznajte više


Become a member of the Association
for 0 kn!


Free membership until 31st December 2020 for private users!


Read more