Dragi naši, sezona se sve više bliži i prijave za posao uvijek možete slati na naš email. Ako ste odgovorni, radišni, marljivi, komunikativni, druželjubljivi i kolegijalni a prije svega toga zainteresirani raditi u ugostiteljstvu, svoje radno mjesto rezervirajte na vrijeme a mi smo tu da Vam pomognemo.


Poslovi na kojima možete raditi su provjereni i dobro plaćeni. Nemojte čekati do 01.07. jer su tada uglavnom sva mjesta već popunjena i sezona je u punom jeku. Naši barmeni radili su duž Jadranske obale pa i šire, zato se nemojte ustručavati kontaktirati nas.

Jamčimo Vam raznolik spektar hotelskih kuća, lokala, barova, noćnih klubova, pa čak i skijališta. Prijave za zaposlenje primamo do 01.05. za predstojeću sezonu te potvrđujemo mogućnost zaposlenja tek nakon provjere kvaliteta navedenih u životopisu.Molimo Vas da osim obrasca za prijavu na mail pošaljete životopis u Europass formatu s istaknutim najvažnijim radnim mjestima gdje ste radili. Životopisi bez slike se neće uzimati u obzir. Nakon potvrde da je sve valjano, da bi ste ostvarili sva prava morate se učlaniti, te tek kao naš član možete uživati sve pogodnosti koje vam pruža Udruga (više u kategoriji članstva).

Svi koji završe školu barmena imaju priliku dobiti posao na mjestima na kojima oni to žele. Znanje i iskustvo koje steknete kroz školu su redovno ocjenjivani od naših trenera i predavača. Osim samog znanja teorije paralelno se ocjenjuju i ostali bitni segmenti jer poslodavci kod kojih možete raditi znaju što dobivaju ako surađuju s nama. Barmeni koji završe školu barmena ocjenjivani su u svim kategorijama koje mi smatramo bitnima poput poznavanje receptura, praktičan rad, urednost, kolegijalnost, snalažljivost i trud. Bitno je da se dokažete nama prije nego Vas mi preporučimo poslodavcima. Ako pokažete svoj potencijal te se trudite ispraviti greške na koje Vam usmjerimo pažnju, dobiti ćete priliku raditi na najzabavnijim pozicijama koje su još i bolje plaćene.

Barmenima asistiramo u zapošljavanju isključivo na bazi njihovih ocjena kroz našu školu barmena. Tijekom škole barmena polaznici sakupljaju bodove svojim znanjem, trudom i angažmanom. Svi dobivaju istu priliku i svih jednako izlažemo testiranjima i stresu te promatramo reakcije. Ljestvica bodova kreće se od 1 do 10, i nemamo praksu asistirati ili preporučivati našim suradnicima barmene koji imaju ocjenu nižu od 5, a one koji su iznad upućujemo na njihove greške i kako da rade na njima.

Ne propustite priliku postati naši članovi i osigurati si radno mjesto na kojem ćete se zabaviti i zablistati.

Prijava - ispuni obrazac