Postani član Udruge

Sigurno se pitate što time dobivate! Postajete članovi najaktivnije barmenske i konobarske organizacije u Hrvatskoj. Djelujemo na području cijele države i surađujemo s ugostiteljima, hotelskim kućama, firmama za organizaciju evenata i partija na svim poljima razvoja i poslovanja. Sve navedeno je besmisleno bez Vas jer ugostitelji trebaju osoblje – Vi trebate posao, partiji trebaju zabavu, atraktivne barmene i osoblje, a kava treba profesionalca da je ne uništi.

Članstvom u Udruzi dobivate savjet, edukaciju, pravnu pomoć i mnogo drugih pogodnosti. Steći ćete brojna prijateljstva i poslovne kontakte u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu pošto surađujemo s više država.

Za sve ovo postoji Udruga konobara i barmena Hrvatske. Pozivamo sve zainteresirane da se učlane u Udrugu konobara i barmena Hrvatske.

Vrste članarina

  • Godišnja članarina – 75.00 €
    Postajete član Udruge konobara i barmena Hrvatske, ostvarujete popuste na jednodnevne seminare, treninge, kupovinu opreme, masterclass programe, edukativne izlete i brojne druge aktivnosti.
  • Trening članarina – 28.00 €
    Plaćanjem jednodnevne Trening članarine ostvarujete pravo sudjelovanja na treningu barmena, vaš glas čini dio njihove finalne ocjene.
  • Edukativna članarina – 265.00 €
    Jednokratna članarina kojom rezervirate svoje mjesto na jednoj od sljedećih edukacija – Škola Barmena, Škola za bariste, Pivski znalac, Škola Flaira (osnovna, dodatna i napredna).
Jednodnevni seminari

U ponudi imamo i jednodnevne seminare na razne teme za sve zainteresirane i željne dodatnog znanja u trening centru Udruge konobara i barmena Hrvatske. Prijavite se za dan edukacije i zabave uz Barmen.hr tim!

Saznajte više
In-House treninzi

Udruga konobara i barmena provodi In-house treninge u Vašem objektu. Metode rada: 70% interaktivnost i vježbe, 30% teorija. Temeljne obuke, praktične nastave, izrada dekoracija.

Saznajte više