Postani član Udruge

Sigurno se pitate što time dobivate! Postajete članovi najaktivnije barmenske i konobarske organizacije u Hrvatskoj. Djelujemo na području cijele države i surađujemo s ugostiteljima, hotelskim kućama, firmama za organizaciju evenata i partija na svim poljima razvoja i poslovanja. Sve navedeno je besmisleno bez Vas jer ugostitelji trebaju osoblje – Vi trebate posao, partiji trebaju zabavu, atraktivne barmene i osoblje, a kava treba profesionalca da je ne uništi.

Članstvom u Udruzi dobivate savjet, edukaciju, pravnu pomoć i mnogo drugih pogodnosti. Steći ćete brojna prijateljstva i poslovne kontakte u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu pošto surađujemo s više država.

Za sve ovo postoji Udruga konobara i barmena Hrvatske. Pozivamo sve zainteresirane da se učlane u Udrugu konobara i barmena Hrvatske.

Vrste članarina

 • Godišnja članarina – 450,00 kn
  Postajete član Udruge konobara i barmena Hrvatske, ostvarujete popuste na jednodnevne seminare, asistenciju u zaposlenju, korištenje prostora Udruge za slavlje rođendana, djevojačkih ili momačkih zabava (bilo kojim danom osim subote), i slično.
 • Trening članarina – 100,00 kn
  Plaćanjem jednodnevne Trening članarine ostvarujete pravo sudjelovanja na treningu barmena, vaš glas čini dio njihove finalne ocjene.
 • Edukativna članarina – 2.000,00 kn
  Jednokratna članarina kojom rezervirate svoje mjesto na jednoj od sljedećih edukacija – Škola Barmena, Škola za bariste, Pivski znalac, Škola Flaira (osnovna, dodatna i napredna).
 • Flair članarina – 200,00 kn
  Mjesečna članarina koja vam omogućuje korištenje prostora udruge za individualne treninge Flaira.

Datumi treninga: 29.10, 30.10., 5.11., 6.11., 12.11., 13.11.

Jednodnevni seminari

U ponudi imamo i jednodnevne seminare na razne teme za sve zainteresirane i željne dodatnog znanja u trening centru Udruge konobara i barmena Hrvatske. Prijavite se za dan edukacije i zabave uz Barmen.hr tim!

Saznajte više
In-House treninzi

Udruga konobara i barmena provodi In-house treninge u Vašem objektu. Metode rada: 70% interaktivnost i vježbe, 30% teorija. Temeljne obuke, praktične nastave, izrada dekoracija.

Saznajte više