Načini plaćanja

Cijene

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške biti ćete obaviješteni.

 

Način plaćanja:
1. VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM, INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom prema našoj ponudi. Cijena je ista kao za plaćanje gotovinom.
Račun za rezervaciju usluge šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.

Primjer ispravno popunjene uplatnice:


Primatelj uplate:
UDRUGA KONOBARA I BARMENA HRVATSKE
A. Mihića 6/1, 51000 Rijeka, Hrvatska
OIB: 92875884723
Banka: Erste&steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR5224020061100573799
SWIFT: ESBCHR22
Poziv na broj: unijeti svoj OIB
Opis plaćanja: navesti svoje ime i prezime te termin edukacije

 
2. GOTOVINOM

Plaćanje gotovinskim putem u uredu na adresi Eugena Kovačića 2, 51000 Rijeka (prizemlje TC Andrea)Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku prema vrijednosti primljene ponude, u protivnom ne možemo garantirati rezervaciju mjesta za edukaciju.

 
Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.