Udruga konobara i barmena Hrvatske, sa sjedištem u Rijeci, aktivno djeluje od 2003. godine, a osnovana je u svrhu unapređenja, poticanja i promicanja konobarske i barmenske djelatnosti te podizanja kvalitete cjelokupnog ugostiteljskog kadra kako u našem gradu tako i u državi pa i šire.


Cilj nam je razvoj i unapređenje odnosa s pojedincima, drugim i sličnim Udrugama, trgovačkim društvima u Hrvatskoj i inozemstvu. U prostorima Udruge organiziramo Školu barmena – edukaciju o koktelima u classic i free style-u, tečaj za bariste, te mnoge druge edukacije. Nakon osnutka ostvarili smo stručnu suradnju s brojnim ugostiteljskim i turističkim odredištima te pomogli zapošljavanju odgovarajućeg stručnog kadra.

Zbog pozitivnih reakcija te želje za unaprjeđenjem i promicanjem aktivnosti i struke želja nam je s aktivnim radom nastaviti i u 2019. godini kako bi se nastavila tradicija podizanja kvalitete ugostiteljskog kadra. U programu također imamo i organizaciju i sudjelovanje na brojnim natjecanjima, kako bismo našim članovima pružili mogućnost napredovanja i učenja kroz kontinuirani rad i nakon završetka škola.U programu rada za 2019. godinu imamo najavljeno natjecanje

Junior Barmen Cup 2019

Sav naš rad uvijek nastojimo što više medijski eksponirati (pozivnice, flyeri, plakati, banneri, web reklama, radio reklama, reklama u dnevnom tisku, službene majice i sl.) kako bi se što više osvijestilo o potrebi, ali i benefitima edukacija u ugostiteljskom i turističkom sektoru. Za sve navedene projekte svakako će biti potrebna Vaša podrška. Željeli bismo da i Vi svojim doprinosom i potporom sudjelujete u ostvarivanju našeg cilja, kako bismo zajedničkim snagama uspjeli doprinijeti razvoju konkurentnosti u ugostiteljskom i turističkom sektoru Hrvatske.

Za Vašu podršku svakako imamo namjeru i odužiti Vam se na prikladan način, zbog čega smo također pripremili pogodnosti za sve sponzore/donatore.

Ovim putem Vas pozivamo da omogućite što kvalitetniji rad udruge svojim podrškom. Ako ste zainteresirani za suradnju predlažemo da nam date priliku da se upoznamo i predstavimo kao organizacija te ujedno pobliže prezentiramo naš rad u najavi za nadolazeću 2019. godinu.

Svakako u suradnji sa sponzorima uvijek osmišljamo inovativne načine da im uzvratimo originalnim pogodnostima koje odgovaraju njima i nama, zato uvijek volimo poslušati ideje donatora i sponzora.

Kontaktirati nas možete svaki radni dan od 08h - 16h.