sljedeći termin
po dogovoru
privatne osobe

265.00 €

(oslobođeno PDV-a)

pravne osobe

331.25 €

(PDV uključen)

Članarine koje su izdane prema fizičkim osobama su oslobođene plaćanja PDV-a temeljem čl. 39. I. Zakona o PDV-u.

Pivo je jedno od najkonzumiranijih pića diljem svijeta. U ugostiteljskim objektima odavno više ne vrijedi podjela na “svijetlo” i “tamno”. Izbor piva i okusa koje pronalazimo u njima sve je veći i sofisticiraniji. Ova edukacija donosi vam napredno znanje o pivu.

Predavač Zvonimir Pelko uvesti će vas u svijet piva kroz 2 dana teorije i degustacija. Sa završenim programom “Biersommelier” na Doemens Akademie (Graefelfing, Muenchen, Njemačka) i nenadmašivim entuzijazmom, jedini je “Doemens Biersommelier” na području Hrvatske i jugoistočne Europe. Osim što je jedan od 2.000 “Doemens Biersommelier-a” na svijetu; stalno nadograđuje svoja znanja putujući od pivovare do pivovare, također je CEO tvrtke MAS Plenum koja je specijalizirana za uvoz stranih specijalnih piva na Hrvatsko tržište. Dakle, prepuštamo vas profesionalcu!

Trajanje edukacije?


Dva dana po 5 školskih sati. Termin u kojem će se održati odrediti će se u dogovoru sa polaznicima.

Mjesto održavanja edukacije?


Ciottina ulica 19/1, Rijeka, u prostorima Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Sadržaj edukacije?


Prvi dan Vas očekuje uvod u svijet piva i njegova zanimljiva povijest. Također će se obrađivati i “Craft beer” pokret u svijetu i Hrvatskoj a nakon svega Vas očekuje upoznavanje sa načinom ocjenjivanja piva prema BJCP (Beer Judge Certification Program) standardima. Također će se kratko obraditi vrste čaša i njihovo ispravno održavanje.

Svaki dan popraćen je degustacijom pivskih stilova gdje će se tijekom degustacije objasniti ispravan način degustacije, posluživanja i princip ocjenjivanja piva.

Prvi dan će se degustirati najpoznatiji pivski stilovi iz tradicionalnih pivskih zemalja Njemačke i Češke, što uključuje Munich Helles Lager, Bohemian Pilsner Lager, Hefeweizen, Bock, Doppelbock, Rauchbier, i druge pivske stilove karakteristične za te zemlje.

Drugi dan Vas očekuje predavanje o sirovinama i procesu proizvodnje piva, od žetve žitarica do plasiranja piva na tržište. Nakon procesa proizvodnje, a i paralelno s njim susresti ćete se sa osnovnim podjelama i kategorizacijama piva, a nakon teoretskog dijela očekuje Vas degustiranje Ale piva belgijskog i anglosaksonskog tipa kao što su Witbier, Saison/Farmhouse ale; Dubbel, Tripel, Belgian Strong Dark Ale, American Pale Ale, Brown/Amber Ale, India Pale Ale, Porter, Bitter, Stout i drugi.

Termin u kojem će se edukacija održati?


Pratite naše novosti. Zadržavamo pravo ne održavanja edukacije ukoliko se ne prijavi dovoljan broj polaznika. U slučaju ne održavanja edukacije vraćamo uplaćeni novac.

Cijena?


Za privatne osobe - 265.00 € (oslobođeno PDV-a)
Za pravne osobe - 331.25 € (PDV uključen)

Ukoliko se radi o pravnim osobama, potrebno je ranije najaviti kako bi mogli napraviti R1 račun.

sljedeći termin
po dogovoru
privatne osobe

265.00 €

(oslobođeno PDV-a)

pravne osobe

331.25 €

(PDV uključen)

Članarine koje su izdane prema fizičkim osobama su oslobođene plaćanja PDV-a temeljem čl. 39. I. Zakona o PDV-u.

Posebni popusti

10% popusta na rane prijave (15 dana prije početka edukacije),
10% popusta za slanje dvoje zaposlenika iz iste tvrtke,
poseban popust prema dogovoru za slanje 5 ili više zaposlenika iste tvrtke

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte

Telefon: 051 320 633 / 098 219 099
E-mail: [email protected]
Društvene mreže: Facebook, Instagram
Osobno u uredu: Pomerio 16, 51000 Rijeka