barmen.hr

Udruga konobara i
barmena Hrvatske

Više o nama

Najnovije vijesti

Udruga konobara i barmena Hrvatske
17/08/2022
Ovo je 50 najprodavanijih koktela u vrhunskim barovima diljem svijeta
Trgovačka publikacija Drinks International (DI) i ove je godine objavila svoj popis najprodavanijih klasičnih koktela u prethodnoj godini. Istraživanje je provedeno tako da su tražili 100 najboljih svjetskih barova da navedu svoje najprodavanije koktele u prethodnoj godini. Ovo je 50 […]
05/08/2022
Danas se obilježava Međunarodni dan piva
5. kolovoza u Hrvatskoj se obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Na taj je dan 1995. godine Hrvatska vojska u Vojno-redarstvenoj operaciji Oluja oslobodila okupirani grad Knin. Ove godine […]
02/08/2022
Ovo su najvrjedniji brendovi alkoholnih pića na svijetu
Organizacija Brand Finance, koja se bavi istraživanjem i rangiranjem najpoznatijih svjetskih brendova, objavila je izvješće o 5000 najvrjednijih brendova alkoholnih pića na svijetu. Izvješće se odnosi na  žestoka pića, pivo, vino i šampanjac. 10. Johnnie Walker Ovaj poznati brend miješanog […]
28/07/2022
BRZIH 10 s mladom nadom barske scene – Larom Džinić
Ovo smo tjedna, u sklopu rubrike BRZIH 10, razgovarali s mladom nadom hrvatske barske scene – Larom Džinić. Lara je barmenica u prestižnom Restaurantu i Loungeu Nebo by Deni Srdoč koji se nalazi u sklopu hotela Hilton u Rijeci te […]
26/07/2022
7 razloga zbog kojih biste trebali postati barmen
Barmenstvo je izuzetno zanimljiv i interesantan posao koji nudi mnoge mogućnosti.  Ovo je sedam razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o tome da postanete barmen: 1. Poslovna sigurnost U Hrvatskoj trenutno kronično fali ugostiteljskih djelatnika. Kad postanete barmen više se […]
22/07/2022
Poznat termin iduće Škole barmena
Iako je trenutno period ljetne pauze u kojem se ne održavaju edukacije, poznat je termin u kojem će se održati iduća Škola barmena. Od 3. do 21. listopada naučit ćeš tajne barmenskog zanata i osposobiti se za tržište rada. S obzirom na […]

Članstvo

Želite postati pravni ili fizički član udruge?

Pravni članovi Basic i Professional su svi koji pristupaju organizaciji kao obrt, tvrtka, hotelski kompleksi, ugostiteljski objekti te ostali članovi koji imaju pravnu osnovu nastupati kao neka organizacija ili društvo. Fizički članovi dobivaju savjet, edukaciju, pravnu pomoć i mnogo drugih pogodnosti. Steći ćete brojna prijateljstva i poslovne kontakte u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu pošto surađujemo s više država.

Edukacije

Stručne edukacije, seminari i treninzi

Osnovne aktivnosti Udruge konobara i barmena Hrvatske su stručne edukacije za barmene, bariste i voditelje barova. Nudimo edukacije za Latte Art, Flair i Hobby barmena, kao i jednodnevne seminare i In-house treninge. Također, savjetujemo u poslovanju cjelokupnog odjela hrane i pića, sudjelujemo u organizaciji evenata te organizaciji natjecanja barmena prema WFA programu.

Naši predavači Iskustva polaznika
Jednodnevni seminari

U ponudi imamo i jednodnevne seminare na razne teme za sve zainteresirane i željne dodatnog znanja u trening centru Udruge konobara i barmena Hrvatske. Prijavite se za dan edukacije i zabave uz Barmen.hr tim!

Saznajte više
In-House treninzi

Udruga konobara i barmena provodi In-house treninge u Vašem objektu. Metode rada: 70% interaktivnost i vježbe, 30% teorija. Temeljne obuke, praktične nastave, izrada dekoracija.

Saznajte više

Društvene mreže

Budite u toku s našim planovima!

 • Edina Kamarić
  Upravo završila tečaj za bariste. Jako lijepo iskustvo! Koncept je osmišljen baš kako treba, predavač Sergej zanimljiv, strpljiv i sa lakoćom dijeli svoje znanje i tehnike zanata. Sve pohvale!
  Edina Kamarić
  Facebook
 • Svjetlana Gostimir
  Nakon dvodnevnog tečaja za bariste, zadovoljna sam. Vraća vjeru u ugostiteljstvo kakvo treba biti, pedantnost, čistoća i korektnost. Svaka čast Sergej samo tako nastavi!
  Svjetlana Gostimir
  Facebook
 • Luka Gajzler
  Vrhunska škola, vrhunski program, vrhunski ljudi, top atmosfera i top ekipa sa puno znanja i strpljenja! Svaka čast momci i djevojke!
  Luka Gajzler
  Facebook
 • Niko Lovro Škapul
  Daju ti sve, trude se naučiti nas sve, ulažu puno truda i vremena prema svom poslu!! Ako želite postati barmen nema boljeg udruženja za početi od ove!!! Hvala na svemu što ste me naučili!
  Niko Lovro Škapul
  Facebook
 • Marija Marušić
  Odlicna skola, najbolji predavaci. Jedno odlicno iskustvo, preporucujem svima. Grüße aus Österreich...
  Marija Marušić
  Facebook
 • Mauro Paris
  Kad se spoji jedina zanimljiva edukacija i ogromna količina zabave dobije se jedno predivno za život korisno iskustvo. Gosp. Zoran Lukić i njegov tim barmena/predavača oduševili su sva moja očekivanja. Hvala ekipa samo tako nastavite!
  Mauro Paris
  Facebook
 • Hrvoje Turcin
  Kao profesionalac u glazbenoj industriji ugodno me iznenadilo kada sam susreo istog. Rad sa gosp. Zoranom Lukicem i njegovim timom vjestih barmena u kojem bi istaknuo dva majstora svog zanata Josipa Lucica i Sergeja Dedica podigao je moj posao na novu razinu, moje klijente ostavio odusevljenima, te bi usluge Barmen.hr toplo preporucio svima koji trebaju vrhunsku uslugu.
  Hrvoje Turcin
  Facebook