U dvorani Hotela Bonavia je 18.04.2007. održana ekskluzivna promocija viskija Chivas Regal 18 na kojoj je master blender Chivasa Colin Scott prezentirao rezultat svog umijeća – 18 godina star Chivas Regal 18 ‘Gold Signature’. Upravo je Colin čovjek koji jamči visoku kvalitetu, poznati konzistentni okus i karakter Chivas Regal-a. Uzvanici su uživali u bogatim okusima Chivasa 18 kojeg smo na preporuku Colina spojili sa vrhunskim čokoladama. Najveća posebnost pijenja viskija ipak nije bila kombinacija sa čokoladom nego njegovo mješanje sa vodom. Inače smo u lokalima navikli na ”whisky on the rocks”, ili viski sa puno leda. Njegovo otapanje pridonosi posebnosti okusa koji se dobiva u ustima što naravno utječe i na njegovu pitkost. Savršeni sklad vrhunskog viskija, čokalade kojoj receptura datira od vremena braće Chivas i vode zaokružili su prezentaciju kojoj su prisutvovali osobe iz gradskog života koji su inače ljubitelji Chivasa, nekolicina ugostitelja koji su već prepoznali kvalitetu branda i naravno predstavnik Udruge konobara i barmena HR.
Ovom prilikom se zahvaljujemo Pernod Ricardu koji nas je pozvao na ovo posebno događanje.