Tijekom zadnjeg Bar Coventa u Berlinu imali smo priliku razgovarati s Deborah Stewart, direktoricom međunarodne prodaje za brend Glenfarclas. Od nje smo dobili nekoliko vrijednih savjeta za korištenje whisky-ja i odgovor na pitanje kako započeti raditi u takvoj kompaniji. O […]
Tijekom Bar Conventa u Berlinu imali smo priliku razgovarati s brand ambasadorom Gonzales Byass-a, Borisom Ivanom. Boris je jedan od rijetkih barmena koji se može pohvaliti diplomom studija psihologije. Za vrijeme studija započeo je svoju karijeru barmena i odlučio ostati […]
Imali smo priliku tijekom Bar Convent-a u Berlinu prisutovati predavanju koje je Antonella Nonino održala o Grappi obitelji Nonino. Antonella je peta generacija proizvođača Grappe u obitelji Nonino. Tri sestre naslijedile su obiteljski posao i s ponosom svijetu predstavljaju svoje […]
Tijekom BCB-a razgovarali smo sa, sada već bivšom, globalnom ambasadoricom Havana Club Ruma. Audrey Hands barmenica je godinama s zavidnim radnim pozicijama koje su prethodile ovoj. Nedavno je objavila na društvenim mrežama kako se njihovi putevi razilaze, ali njezina ljubav […]
Tijekom ovogodišnjeg BCB-a imali smo priliku poslušati predavanje koje je održao jedan od najpoznatijih barmena današnjice – Simone Caporale. Osoba je to koja je čak četiri puta bila dio tima za šankom koji je neki bar doveo do mjesta najboljeg na […]
Double Chicken Please šesti je najbolji bar prema izboru „The worlds 50 best bars“ 2022. godine. A head bartender toga bara je naš sugovornik Ben Yabrow. Naš predavač Filip imao je priliku porazgovarati s njim na Bar Convent-u održanom u […]