16/12/2022
U Opatiji je 12. i 13. prosinca ove godine održano jubilarno 25. prvenstvo sommeliera Hrvatske. Prvenstvo je organizirano od strane Hrvatskog sommelier kluba i pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice, a podršku ovom projektu dala je i Turistička zajednica Kvarnera i […]
19/11/2022
U četvrtak 17.11. službeno je završio treći Wincentive Weekend by Valamar, kombinacija Masterclass-ova i natjecanja koje Barmen.hr organizira u suradnji s Hotelima Valamar. Ove smo godine za zaposlenike Valamara organizirali brojne edukacijske radionice gdje su mogli naučiti više o alkoholima, […]
15/11/2022
Tijekom ovogodišnjeg BCB-a imali smo posebnu čast razgovarati s brand ambasadorom Angosture Ivanom Mlivićem. On je ponosni Vinkovčanin i vrhunski barmen koji je prošle godine iznenadio jedinstvenim projektom Bitter and Sweet i ostvario svoje ideje. Ambiciozan i uvijek spreman na […]
28/10/2022
Tijekom HOW (Hotel Operations Weekend) Festivala imali smo priliku upoznati brojne zanimljive ljude, a među njima se svojom srdačnošću, znanjem i pristupom istaknula Diana Lukić Grandov. Diana je osoba koja se turizmom bavi već godinama. Započela je na kruzeru, radila […]
27/10/2022
U prekrasnoj i suncem okupanoj Opatiji, prošli četvrtak otvoreno je 6. izdanje HOW / Hotel Operations Weekend / Festivala. Nakon dva održana u Zadru i dva u Poreču, te jedno online izdanje, HOW Festival se ove godine po prvi puta […]
11/10/2022
HOW Festival – jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Europi Idući tjedan, točnije 20.-21.10., u Opatiji održava se jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Europi. 50 govornika iz svijeta hotelijerstva i povezanih industrija, zajedno sa sudionicima konferencije diskutirati […]